Pierre Batlhazar was jarenlang verantwoordelijk voor de diners van de leden van de Raad van de Europese Unie, hun prestigieuze gasten en andere grote politieke namen. Om protocolaire redenen bleef hij steeds buiten de schijnwerpers, maar vandaag is Pierre Balthazar echter terug op de gastronomische scène, met het verlangen om het beste wat de multiculturele keuken te bieden heeft met ons te delen. Hij doet dit in het restaurant van THE HOTEL.

ZIJN BELANGVOLLE JAREN

1970 – Pierre Balthazar werd in Huy, de stad waar de Waalse pijl aankomt en het Salon du Vin et de la Gastronomie plaatsvindt, geboren… — LEES MEER

ZIJN KOOKKUNSTEN

Het geheim van de kookkunst van Pierre Balthazar ligt in de nederigheid waarmee hij zijn beroep uitoefent en zijn wens om andere mensen te plezieren vervult… — LEES MEER

ZIJN DIENSTEN

Pierre biedt onder de vorm van verschillende diensten zijn kunnen, zijn vakkennis en zijn ervaring aan… — LEES MEER

ZIJN SAMENWERKINGEN

Pierre heeft dankzij tallen samenwerkingen een uitgebreid netwerk van internationale chefs opgebouwd, waarvan sommigen zelfs vrienden geworden zijn… — LEES MEER