THE RESTAURANT by Pierre Balthazar

De keukens van grote hotels zijn een wereld op zich, waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Het is een veeleisende omgeving, waar je als chef meerdere competenties voor de dag moet leggen, als ploegleider je mannetje moet kunnen staan en op grote schaal de logistiek en het algemeen beheer moet verzekeren. In deze wereld voelt Pierre Balthazar zich op en top op zijn plaats.
Pierre Balthazar baat nu deze competenties uit voor  THE RESTAURANT by Pierre Balthazar @ THE HOTEL waar de persoonlijkheid van de chef uitblinkt.
De hoofdrolspelers van het menu zijn de producten dat op dit moment verkrijgbaar zijn bij de kweker, de visbroer, de groenteteler en zullen de inhoud van het bord bepalen.

De chef stelt zijn kaart samen in nauw overleg met zijn leveranciers, blij dat hij kan terugvallen op hun expertise, om zich te laten verrassen door het toeval van de suggestie. De kaart en het menu overlaten aan de fantasie van het product stimuleert de teamspirit.

De kaart verandert elke donderdag .
Niet één week waarin de producten van de eerste tot de laatste dag dezelfde zijn.

www.therestaurant.be
www.thehotel-brussels.be